g

Keurmerken

Bij Autobedrijf Van Duinen & Visser bieden wij u de volgende keurmerken. Dit geeft u als klant zekerheid.

BOVAG – Voor de consument is BOVAG in de loop der jaren uitgegroeid tot een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Wij moeten immers voldoen aan strenge kwaliteitseisen die ieder jaar opnieuw gecontroleerd worden. Bovendien bieden wij ook standaard BOVAG-garantie, zodat u als consument te allen tijd terug kan vallen op ons. Voor de zekerheid.

Nationale Autopas (NAP) – Autobedrijf Van Duinen & Visser is aangesloten bij NAP en voert bij iedere onderhoudsbeurt, reparatie, schade, in- en verkoop of APK de kilometerstand in de NAP-database in.

Eén op de achttien gebruikte auto’s in Nederland heeft een opzettelijk teruggedraaide kilometerteller. Stichting Nationale Auto Pas (NAP) bestrijdt en voorkomt tellerfraude en geeft duidelijkheid over de kilometerstand vóórdat u een gebruikte auto koopt. Sinds 1991 verzamelt Stichting NAP de kilometerstanden van bijna alle motorvoertuigen in Nederland. Zo wordt van vrijwel iedere auto, bestelauto, vrachtauto en motorfiets een kilometerhistorie opgebouwd. Als de kilometerstand van een voertuig wordt teruggedraaid, valt dat dus meteen op.

RDW – Zo hebt u als particuliere voertuigeigenaar een kentekenbewijs ontvangen dat afkomstig is van de RDW. Het is voor u het bewijs dat het voertuig op uw naam staat. Als uw voertuig naar een APK-keuring gaat, controleert de RDW of deze keuring juist is uitgevoerd. Dat doet de RDW steekproefsgewijs.

Kom langs bij Autobedrijf Van Duinen & Visser en ervaar zelf de ‘service van vroeger’.

bovag-rdw-nap