g

Wasstraat

wasstraat-garage-duinen-visser-grootegast

Wist u dat Autobedrijf Van Duinen & Visser in Grootegast een wasstraat heeft? Op onze centrale locatie aan de Rondweg in Grootegast zorgen wij dat u weer in een schone auto wegrijdt.

  • Moderne wasstraat – Onze wasstraat is modern en is inclusief hogedrukbehandeling voor een optimaal resultaat. Mocht er toch een vlekje blijven zitten, dan zorgen wij dat deze alsnog verdwijnt.
  • Persoonlijke service – Wij assisteren u met het bedienen van de wasstraat. Wij lopen met u mee en helpen u tijdens de wasbeurt.

Bij Autobedrijf Van Duinen & Visser helpen wij u graag. Het regelmatig wassen van uw auto houdt uw autolak in goede conditie. Met name in de winter wanneer er op de weg gestrooid wordt met pekel, is het regelmatig wassen van uw auto erg belangrijk. Pekel versnelt namelijk roestvorming van de carrosserie van de auto.

Was dus regelmatig uw auto voor een langere levensduur. Kom langs bij onze wasstraat in Grootegast. Naast een wasstraat bieden wij bijvoorbeeld ook BOVAG occasions en een garage voor onderhoud aan alle merken auto’s.  Wij bieden nog de service van vroeger!

Mocht u verder vragen of verzoeken hebben? Neem contact met ons op. Geen verzoek of vraag is ons immers teveel.