g

Uitlijnen

Uitlijnen wordt vaak verward met balanceren. Wanneer de auto naar één kant trekt, dan moet de auto waarschijnlijk uitgelijnd worden en bij trilling in het stuur moet de auto vaak gebalanceerd worden. Laat het ons van Autobedrijf Van Duinen & Visser in Grootegast weten wanneer u voelt dat de auto naar één kan trekt. Wij zullen het probleem voor u nader onderzoeken en de auto dan wellicht uitlijnen.

Wacht niet te lang met het melden van een probleem, want dit zult u uiteindelijk merken in uw eigen portemonnee. Niet alleen heeft dit effect op de mate hoe snel banden slijten, het heeft ook direct effect op het brandstofverbruik van uw auto.

Autobedrijf Van Duinen & Visser wilt u ontzorgen en wanneer er een eerste indicatie is, dat de auto uitgelijnd moet worden, helpen wij u graag. Een te zwaar of te licht sturend stuur of wanneer uw stuur niet terugdraait na een bocht, kan dit trouwens ook een indicatie zijn dat de auto moet uitgelijnd worden.

Heeft een leenauto nodig? Geen enkel probleem, wij zorgen voor passend vervoer. Ook bieden wij u een haal en brengservice, wanneer dit gewenst is. Bij Autobedrijf van Duinen & Visser willen wij u ontzorgen.