g

Schadeherstel

Wist u dat u voor schadeherstel ook bij Autobedrijf Van Duinen & Visser in Grootegast terecht kunt? Bent u betrokken geweest bij een ongeluk of heeft u op een andere manier schade aan uw auto gekregen? Wellicht dekt de verzekering dit voor u, maar wij regelen het allemaal en houden u natuurlijk op de hoogte.

Het is altijd vervelend wanneer u schade aan uw auto heeft en het papierwerk en het regelen van alles erna is soms nog vervelender. Daarom willen wij van Autobedrijf Van Duinen & Visser u daarbij helpen. Wij hebben immers jarenlange ervaring met schadeherstel.  Wij verzorgen alles voor u van A tot Z. Dit hoort bij onze doelstelling om de service van vroeger te bieden.

Wij kunnen helpen met schadeherstel voor uw auto. Geen vraag of verzoek is ons teveel. Autobedrijf Van Duinen & Visser helpt u graag op weg! Lees op onze website ook meer over:

Heeft een leenauto nodig? Geen enkel probleem, wij zorgen voor passend vervoer. Ook bieden wij u een haal en brengservice, wanneer dit gewenst is. Bij Autobedrijf van Duinen & Visser willen wij u ontzorgen.