g

Ruitschade Service

Heeft u ruitschade aan uw auto en woont u in de regio Grootegast? Erg vervelend, maar Autobedrijf Van Duinen & Visser helpt u. Wij krijgen genoeg vragen van onze klanten zoals: Kan de ruit nog gerepareerd worden? Moet mijn autoruit worden vervangen? Dekt mijn verzekering de kosten? Dit zijn vragen waarmee wij u kunnen helpen.

Bij Autobedrijf Van Duinen & Visser zullen wij de oplossingen uitvoerig met u bespreken. Wanneer de schade gedekt kan worden door de verzekeringsmaatschappij zullen wij dit zelfs voor u afhandelen. Wij zien graag tevreden klanten door de ‘service van vroeger’ te bieden.

Wij kunnen helpen met ruitschade aan uw auto. Geen vraag of verzoek is ons teveel. Autobedrijf Van Duinen & Visser helpt u graag op weg en biedt ruitschade service voor uw auto. Lees op onze website ook meer over:

Heeft een leenauto nodig? Geen enkel probleem, wij zorgen voor passend vervoer. Ook bieden wij u een haal en brengservice, wanneer dit gewenst is. Bij Autobedrijf van Duinen & Visser willen wij u ontzorgen.