g

Winterbanden

Op zoek naar winterbanden in de regio Grootegast? Kom naar Autobedrijf van Duinen en Visser, want wij kunnen u uitstekend van dienst zijn en u helpen bij de voorbereiding op de winter. Al sinds 1984 zorgen wij ervoor dat de auto`s door onze professionele monteurs winterklaar worden gemaakt. Zij zullen ook dit jaar weer met plezier uw zomerbanden wisselen voor winterbanden, zodat u weer veilig de weg op kunt gaan. Dus neem contact met ons op om een afspraak te maken, dan zien wij u graag tegemoet.

Advies op maat

Heeft u behoefte aan deskundig advies? Onze vakkundige monteurs staan u graag te woord om de bandenset te vinden die naar uw wens is. Wij kunnen alle winterbanden voor u leveren. Als u wilt wachten tijdens het monteren dan kan dat in overleg met de monteur.

Verkoop van 2e hands winterbanden sets

Ook 2e hands winterbandenbanden sets hebben wij op voorraad en altijd te krijgen voor een mooie prijs. De 2e hands bandensets zullen uiteraard ook met zorg door onze monteurs op uw wagen worden gemonteerd.

Bandenopslag

Natuurlijk kunnen we uw zomerbanden voor u opslaan, wanneer u met uw winterbanden rijdt. Dat scheelt u weer ruimte thuis en wij hebben uw banden direct beschikbaar, wanneer deze weer gewisseld moeten worden.