g

Diagnose stellen

Autobedrijf Van Duinen & Visser in Grootegast heeft jarenlange ervaring in de autobranche. Wij beschikken ook over hoogwaardige apparatuur waarmee we de computer van uw auto kunnen uitlezen en vervolgens de juiste diagnose kunnen stellen. U kunt voor elk merk auto bij ons terecht en vanwege de herziende wetgeving mogen wij ook uw auto repareren en onderhouden wanneer deze nog fabrieksgarantie heeft. Hier kunt u meer lezen over het behoud van fabrieksgarantie. Als klant heeft u namelijk keuzevrijheid, zodat u zelf de garage kunt kiezen waar u goed geholpen wordt.

Geen probleem of vraag is ons teveel. Wij willen u de service van vroeger bieden en zien onze klanten graag tevreden het pand verlaten.

Autobedrijf Van Duinen & Visser helpt u graag bij het stellen van een diagnose voor uw auto. Lees op onze website ook meer over:

Heeft een leenauto nodig? Geen enkel probleem, wij zorgen voor passend vervoer. Ook bieden wij u een haal en brengservice, wanneer dit gewenst is. Bij Autobedrijf van Duinen & Visser willen wij u ontzorgen.