g

APK

Autobedrijf van Duinen & Visser in Grootegast is RDW Erkend, dit betekent dat wij uw APK van uw voertuig kunnen uitvoeren. Onze locatie is een officieel APK-keuringsstation. De APK is verplicht om de verkeersveiligheid te vergroten en het milieu te beschermen en uw voertuig wordt daarom op verschillende punten gecontroleerd.

Laat Autobedrijf Van Duinen & Visser B.V. u tijdig per e-mail informeren over uw APK. Zo voorkomt u tevens een eventuele boete (EUR 100,-) voor een te late APK-keuring. Klik op de onderstaande APK Reminder afbeelding, vul uw gegevens in en word zo automatisch op de hoogte gehouden.

4533300

De regels omtrent de APK zijn in 2008 veranderd. Voorkom daarom een boete en maak gebruik van onze APK Reminder. Hiermee wordt u door ons automatisch op de hoogte gesteld wanneer uw auto toe is aan een APK. Dat is wel zo handig.

U hoeft tegenwoordig ook het Voertuigbewijs/kentekenbewijs deel 1 niet meer mee te nemen en het is ook niet meer verplicht in Nederland het keuringsrapport in auto te hebben. Mocht u toch een kopie willen hebben van het rapport voor het buitenland, maar deze is zoekgeraakt? Wanneer u uw auto heeft laten keuren bij Autobedrijf Van Duinen & Visser kunt u bij ons een kopie van het keuringsrapport ontvangen.

Heeft een leenauto nodig? Geen enkel probleem, wij zorgen voor passend vervoer. Ook bieden wij u een haal en brengservice, wanneer dit gewenst is. Bij Autobedrijf van Duinen & Visser willen wij u ontzorgen.