g

Airco service

Airco Service voor uw auto vindt u bij Autobedrijf Van Duinen & Visser in Grootegast. Een airco is steeds vaker een standaard optie in een auto. Niet elk autobedrijf biedt Airco Service maar wij bieden dat gelukkig wel. Het optimaal werken van uw airco is niet alleen handig met hoge temperaturen. In de winter zorgt de airco namelijk ook dat uw ramen minder snel beslaan.  Airco Service is daarom het gehele jaar belangrijk.  Wist u trouwens dat het controleren van de airco niet is opgenomen in de APK controle? Onderhoud uw airco daarom goed, om grote reparaties te voorkomen.

gratis-airco-controle

Gratis Airco Controle

Kom nu binnen voor de gratis airco controle van Autobedrijf Van Duinen & Visser in Grootegast. Wij zullen voor u controleren of de airco de temperatuur nog onder controle houdt en zullen u hierover vrijblijvend adviseren!

Wij kunnen helpen met de service van de airco van uw auto. Veel gehoorde problemen zijn:

  • Vieze lucht airco
  • Airco blaast warme lucht in auto

Heeft u verder vragen over onze airco service?

  • Hoe vaak moet de airco filter worden vervangen?
  • Wanneer moeten we de airco van uw auto bijvullen?

Geen vraag of verzoek is ons teveel. Autobedrijf Van Duinen & Visser helpt u graag op weg en biedt Airco Service voor uw auto. Lees op onze website ook meer over:

Heeft een leenauto nodig? Geen enkel probleem, wij zorgen voor passend vervoer. Ook bieden wij u een haal en brengservice, wanneer dit gewenst is. Bij Autobedrijf van Duinen & Visser willen wij u ontzorgen.