U bereikt ons op 06-25506902

Camper & Caravan

Autobedrijf Van Duinen & Visser in Grootegast is uiterst geschikt voor camper en caravan onderhoud vanwege de hoogte van onze garage. Vergeet niet dat ook wanneer uw camper of caravan veel stilstaat, toch onderhoud nodig heeft.

Regelmatig onderhoud aan uw camper of caravan is noodzakelijk voor een lange levensduur en voorkomt wellicht grotere problemen zoals uitgedroogde banden, versleten schokdempers, wiellagerspeling en slecht werkende remmen. Ga goed voorbereid op vakantie en bij Autobedrijf Van Duinen & Visser willen wij u hierbij helpen.

Bij Autobedrijf Van Duinen & Visser vindt u nog de service van vroeger en wij hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Mocht u verder vragen of verzoeken hebben? Neem contact met ons op. Geen verzoek of vraag is ons immers teveel. Wij bieden naast camper en caravan onderhoud ook een occasion verkoop en hebben een moderne garage voor het onderhoud aan alle merken auto’s. Bij ons kunnen campers tot 4000 kilo afgemeld worden.

BOVAG Onderhoud

Autobedrijf Van Duinen & Visser is officieel gerechtigd om onderhoud van campers en caravans uit te voeren. U kunt er dus zeker van zijn dan wij uw camper en caravan met de grootste zorg onderhouden en ervoor zorgen dat deze weer optimaal presteert.